Nagradna igra “Miss Summertime 2017”

Nagradna igra png

 

Poštovani korisnici, kao i svake godine, MISS.NET organizuje veliku ljetnu nagradnu igru pod nazivom “MISS SUMMERTIME 2017”.

Ove godine glavna nagrada je SONY 55″ 4K ANDROID TV.

Kako sudjelovati u ovoj nagradnoj igri?

U ovoj nagradnoj igri sudjeluju svi postojeći i novi korisnici koji urade jednu od slijedećih aktivnosti:

  • PRENESU BROJ U MISS.NET MREŽU

  • UZMU JEDAN OD PAKETA

  • PRODUŽE UGOVOR

  • POSTANU KORISNICI

Svi korisnici koji urade jednu od navedenih aktivnosti ispuniće kupon sa svojim imenom i prezimenom i od tog trenutka postaju aktivni učesnici nagradne igre “MISS SUMMERTIME 2017″.

“MISS SUMMERTIME 2017” traje do 31.08.2017. godine kada će putem talasa Radio Bihaća biti obavljeno izvlačenje glavne nagrade. Dobitnici će o nagradi biti obavješteni telefonski, a preuzeće je lično u prostorijama MISS.NET-a.

Želimo sreću svim učesnicima.

                                                     MISS CREATIVE SUMMER

Creative summer png

 “MISS CREATIVE SUMMER” je još jedna u nizu nagradnih igara koje je ovo ljeto MISS.NET pripremio za Vas. Ova nagradna igra je namijenjena svim umjetničkim dušama ( i onima koji to žele postati) da pokažu svoje umijeće i za to budu nagrađeni. Šaljite nam svoje radove sa motivom MISS.NET-a (slike, crteže, tekstove, pjesme, jinglove, video klipove, …) na e-mail: miss2017@missnet.ba , a najbolji će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Glavna nagrada je laptop.

Svi učesnici “MISS CREATIVE SUMMER” nagradne igre, automatski postaju učesnici i nagradne igre “MISS SUMMERTIME 2017″ gdje je glavna nagrada SONY 55” 4K ANDROID TV.

                                                    ” PRENESI BROJ”

  Bilboard final

MISS.NET organizuje još jednu nagradnu igru pod nazivom “Prenesi broj”.  Glavna nagrada je SAMSUNG GALAXY S8. Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi korisnici koji do 31.08.2017. godine prenesu broj u MISS.NET mrežu.

Nagradna igra “Prenesi broj” traje do 31.08.2017. godine kada će putem talasa Radio Bihaća biti izvučen sretni dobitnik.

Ono što je bitno napomenuti je to da svi učesnici nagradne igre “Prenesi broj” učestvuju i u finalnom izvlačenju “MISS SUMMERTIME 2017” gdje je glavna nagrada SONY 55″ 4K ANDROID TV. Sretno svim učesnicima.

KUĆNI LJUBIMAC KOJEG SVI VOLIMO!!!