MISS.NET d.o.o. Bihać - vodeći provajder kablovske televizije i širokopojasnog interneta u USK-a

Kućni ljubimac kojeg svi volimo, zašto ?

tehologija_infrastr

Napredna tehnologija i infrastruktura

Koristimo vlastitu mrežnu infrastrukturu, konstantno pratimo nove tehnologije koje nastojimo implementirati u naš sistem i na taj način osigurati našim korisnicima visoku dostupnost usluge.

redovno_odrzavanje

Redovno i kvalitetno održavanje

Glavni naš cilj jeste zadovoljstvo naših korisnika i zbog toga ulažemo u kvalitetnu mrežnu opremu kako bismo mogli ispuniti isti. Radimo sa brendovima kao što su Cisco Systems i DELL Corp.

teh_podrska

Tehnička podrška 24/7

Našim korisnicima nudimo tehničku podršku 24/7 gdje svakom problemu pristupamo odgovorno, profesionalno i nastojimo ga riješiti u što kraćem vremenskom roku.

internet_brzina

Brzina i neograničen promet

Naša gigabitna optička mrežna infrastruktura osigurava našim korisnicima visoku dostupnost naših usluga, velike brzine prijenosa i neograničen promet.

hd sadrzaji

Sadržaji u HD rezoluciji

Distribuiramo preko naše mrežne infrastrukture usluge i servise u visokoj kvaliteti, gledanje digitalne televizije u HD rezoluciji.

pouzdanost

Pouzdana dostupnost usluga

Korisnicima je uz optički internet osigurana kvalitetna i poudana usluga. Koristite Vaše uređaje za nesmetano surfanje webom, pregledanje video sadržaja, igrajte online video igre i uživajte.

Odaberite najbolju kombinaciju, prema najpovoljnijim cijenama

Paketi koje korisnici usluga najčešće biraju

DUO 1

Cijena sa uračunatim PDV-om 45,00 KM/m

paketi_cijene
 • MissNET DTV 200+ TV programa
 • HD TV programi
 • Jedan priključak za 4 TV uređaja
 • Internet brzina 70/7 Mbps
 • Fiksni telefon sa najjeftinijim pozivima i besplatnim razgovorima prema svim fiksnim mrežama u BiH
Preporučujemo

TRIO 2

Cijena sa uračunatim PDV-om 54,00 KM/m

paketi_cijene
 • MissNET DTV 200+ TV programa
 • HD TV programi
 • Jedan priključak za 4 TV uređaja
 • Internet brzina 200/20 Mbps
 • Fiksni telefon sa najjeftinijim pozivima i besplatnim razgovorima prema svim fiksnim mrežama u BiH
Najprodavaniji

DUO 2

Cijena sa uračunatim PDV-om 48,00 KM/m

paketi_cijene
 • MissNET DTV 200+ TV programa
 • HD TV programi
 • Jedan priključak za 4 TV uređaja
 • Internet brzina 200/20 Mbps
 • Fiksni telefon sa najjeftinijim pozivima i besplatnim razgovorima prema svim fiksnim mrežama u BiH

MISS BASIC

Cijena sa uračunatim PDV-om 30,00 KM/m

paketi_cijene
 • HFC 20/2 Mbps
 • Modem sa integrisanim WiFi ruterom
 • Podrška korisnicima 24/7
 • FLAT RATE
Preporučujemo

MISS.net FTTH 1 PRO

Cijena sa uračunatim PDV-om 250,00 KM/m

paketi_cijene
 • GPON 16/16 Mbps
 • Modem sa integrisanim WiFi ruterom
 • Korištenje STATIČKE javne IP adrese
 • Podrška korisnicima 24/7
 • FLAT RATE
Najprodavaniji

MISS.net BIZ OPTINET 1

Cijena sa uračunatim PDV-om 50,00 KM/m

paketi_cijene
 • GPON 32/2 Mbps
 • Modem sa integrisanim WiFi ruterom
 • Podrška korisnicima 24/7
 • FLAT RATE

MissNet kablovska televizija, internet i telefonija

MissNet telekomunikacijske usluge

Kablovska televizija

Kablovska televizija Vam omogućava kvalitetan prijem velikog broja regionalnih i svjetskih zemaljskih i satelitskih TV programa, koji su odabrani na osnovu kontakta sa našim korisnicima.

Oslobodite se brige oko postavljanja i održavanja Vaših antena.

Istovremeno korištenje optičkih i koaksijalnih kablova ubrzava instalaciju, smanjuje kompleksnost i potrebu za održavanjem mreže, a sa druge strane omogućuje kvalitetan prenos u jako velikom propusnom opsegu, koji je daleko veći od prenosnog opsega telefonskih parica.

Pogledaj ponudu

ktvnaslovna1 1

Internet

Kablovski internet je broadband (širokopojasni) servis koji omogućuje pristup korisnika globalnoj internet mreži, korištenjem kablovske infrastrukture kojom se distribuira i signal kablovske televizije.

Optički internet (FTTH) je zadnja generacija tehnologije za pružanje širokopojasnog interneta, digitalne i analogne televizije, IPTV-a, telefonije i drugih naprednih servisa. Krajnjem korisniku se daje optičko vlakno za priključak na jedinstvenu komunikacijsku mrežu i pristup navedenim servisima.

Prednosti optičkog interneta:

Postizanje velikih brzina uploada i downloada. Najpovoljnije cijene na BiH tržištu. Korištenja palete servisa putem istog terminalnog uređaja (internet, kablovska televizija, telefonija, VPN,…). Neometan prenos podataka na velike udaljenosti. Mogućnost korištenja statičke javne IP adrese.

Pogledaj ponudu

internetnaslovna

VoIP telefonija

Usluga fiksne telefonije koju Vam nudi MissNet  predstavlja tehnologiju prijenosa govora preko mreža baziranih na IP protokolu. IP fiksna telefonija trenutno bilježi eksponencijalni rast broja korisnika i očekuje se da će u budućnosti 80% ukupnih telefonskih razgovora u svijetu biti zasnovano na prijenosu putem interneta (VoIP – Voice over IP).

Pogledaj ponudu

telefonaslovna

Instalacija mrežne infrastrukture i terminalne opreme

MISS.NET će izvesti fizički priključak na kablovsku distributivnu mrežu u skladu sa Zahtjevom/Prijavom i tehničkim mogućnostima.Fizički priključak obuhvata vodove i instalacije u stanu ili na drugoj nekretnini u etažnom vlasništvu koji su postavljeni u svrhu omogućavanja pružanja Usluga. Fizički priključak ne uključuje vodove i instalacije koji su postavljeni uzajedničkim prostorima nekretnine (stubišta, zajedničkih prostorija, ostave, dvorišta, garaže i sl.).

Prilikom instalacije Fizičkog priključka MISS.NET će postaviti vlastitu mrežnu terminalnu opremu, a koju će MISS.NET Korisniku dati, ovisno o Cjenovniku i paketu usluga, u najam, na besplatno korištenje ili će mu je prodati.

instal3

Održavanje mrežne infrastrukture i podrška korisnicima

Korisnik je obavezan u svako doba omogućiti MISS.NET-u pregled i provjeru ispravnosti fizičkog priključka i s njim povezanih vodova i instalacija, radi provjere je li fizički priključak ili instalacija izazivaju kakve smetnje u radu kablovske distributivne mreže.

MISS.NET će na zahtjev ili s pristankom Korisnika održavati i popravljati izvedeni fizički priključak i s njim povezane vodove i instalacije u stanu ili drugom prostoru Korisnika. Korisnik je obavezan omogućiti MISS.NET-u popravak i održavanje fizičkog priključka kada MISS.NET opravdano ocijeni da je to potrebno radi izbjegavanja smetnji u radu kablovske distributivne mreže. U slučaju da iz razloga za koje nije odgovoran Korisnik, u roku od 60 dana od dana izvođenja fizičkog priključka i aktivacije usluge Korisnik ne može koristiti Usluge ili postoje smetnje u prijemu signala, MISS.NET će snositi troškove ponovne uspostave Usluge odnosno odgovarajuće kvalitete Usluge.

U slučaju da nakon aktivacije usluge Korisnik ne može koristiti Usluge ili postoje smetnje u prijemu signala, iz razloga koji leže na strani Korisnika (npr. priključni kabal na terminalnu opremu ili izvor električne energije nije dovoljno učvršćen), Korisnik će snositi troškove ponovne uspostave Usluge. Korisnik će u takvom slučaju biti dužan platiti MISS.NET-u uslugu dolaska zaposlenika MISS.NET-a te uspostave Usluge standardnog kvaliteta, koje će biti određene u cjenovniku MISS.NET-a.

services tab item 05

TEHNOLOGIJA

Popularni uređaji

GLEDAJTE TELEVIZIJU, SURFAJTE INTERNETOM I RAZGOVARAJTE PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA

Budite KORISNIK naših usluga

  Informacije

  Interesuju Vas naše usluge ? Pošaljite upit.

  Korištenjem ovog obrasca prihvatate spremanje Vaših podataka.

  mjesto

  Posjetite nas

  Sarajevska 24, Bihać, USK Bosna i Hercegovina

  teh_podrska_info

  Info centar 24/7

  Besplatni info: 080 030 813

  Telefonski broj: 037 961 000

  email

  E-mail

  podrska@miss.net.ba

  en_US
  X