Da li ste upoznati sa novim kanalima

diva1

Na teritoriji Bosne I Hercegovine, Universal Channel od 1.9. početi će da se emituje kao kanal DIVA.

Ovaj kanal namijenjen ženskoj publici će vas osvojiti uz vrhunsku zabavu, najgledanije serije, izuzetne filmove i najbolje dokumentarce.

Filmske premijere planirane na jesen obuhvatit će holivudske blokbastere, a gledaoci kanala DIVA uživat će i u popularnim serijama kao što su: Nashville, Uvod u anatomiju, Havaji 5-0,Ubistva u Midsomeru i Gilmorove.

Od 27.9, DIVA ekskluzivno prikazuje najnoviju medicinsku dramsku seriju Heartbeat, inspirisanu stvarnim životom i postignućima doktorice Alexandre Panettiere, svjetski priznatog hirurga za transplantacije srca, njenim životnim usponima i padovima.

Kanal možete pronaći na postojećoj poziciji Universal kanala.

 

rtllivingweb1.fw

RTL Living od danas u digitalnoj ponudi MISS.net kablovske televizije.

Ovaj lifestyle kanal, premijernim sadržajem prilagođenim cijeloj obitelji, privući će gledaoce željne dobre zabave i praktičnih savjeta koje mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

Posljednji trendovi u uređenju interijera, savjeti za kvalitetu življenja, život zvijezda i običnih ljudi te male tajne velikih majstora kuhinje – samo je dio onoga što vam donosi RTL Living.

RTL Living možete pronaći u digitalnoj programskoj šemi na frevenciji 418 MHz.

Da-Vinci-Learning_Logo

Da Vinci Learning je jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV programa koji polazi od pretpostavke da je svatko od nas znatiželjan i žudi za otkrivanjem istine. Svojim interesantnim emisijama Da Vinci Learning nadahnjuje gledatelja koji istovremeno uči i zabavlja se.

Da Vinci Learning možete pronaći na frekvenciji 434 MHz.

Podijelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email