Samsung GALAXY A53 5G

Display 6,5”
Rezolucija 1080 x 2400 p
OS Android 12
Procesor Octa-Core
RAM 6 GB
Memorija 128 GB
Kamera           64MP+12+5+5/32MP (OIS)
Baterija 5000 mAh
Garancija 24 mjeseca

 

U svim MISS.NET paketima !

Mogućnost plaćanja u ratama:

RATA: 47,96 KM

PDV: 146,75 KM

PERIOD: 18 mjeseci

Cijena

1.010,00 KM

Kategorija,
Compare

Opis proizvoda

Galaxy A53 5G je dizajniran da bude drugačiji od drugih. Uz Ambient Edge ivice, kamera se neprimjetno stapa s kućištem, zaokružujući ljepotu Galaxy telefona koji je uz veći kapacitet baterije u tanjem, mat okviru savršeno funkcionalan. Obradujte svoje oči živim detaljima uz FHD+ Super AMOLED ekran. Na širokih 6,5 inča Infinity-O displeja sa 800 nita uživaćete u živopisnoj vidljivosti prikaza na otvorenom. Ne brinite za oči, jer je Eye Comfort Shield zadužen za manje plave svjetlosti koja inače zamara oči.

Možete da pustite šta vam je volja na Super AMOLED ekranu od 120 Hz i vidjećete koliko je sada gledalački doživljaj svilenkasto gladak uz manje zamućenja, a više detalja i živopisniji kontrast. Kamera sa više sočiva kod Galaxy A53 5G telefona podiže fotografisanje na sljedeći nivo. Uhvatite oštrije, jasnije slike koristeći 64 MP OIS kamere, zahvatite veći ugao uz Ultraširoku kameru, prilagodite fokus Dubinskom kamerom i približite detalje Makro kamerom. Uhvatite slike iz svijeta koji vas okružuje dok ste u pokretu. Zahvaljujući prednostima OIS tehnologije, Galaxy A53 5G čak i po slabom svjetlu može da pravi glatke video-snimke pune sitnih detalja. Moćna vještačka inteligencija popravlja fotografije, pa su slike odmah spremne za nadogradnju.

Kapacitet baterije od 5000 mAh omogućava više strimovanja, dijeljenja, gaminga i svega drugog. Brzo osvježite svoj Galaxy na Superbrzom punjaču od 25 W i omogućite prilagodljivo čuvanje energije za sveukupno bolje performanse baterije. Sa IP67 kao oznakom otpornosti na vodu i prašinu, Galaxy A53 5G može da izdrži potapanje u slatkoj vodi do 1 metar dubine u trajanju od 30 minuta. Uz dodatnu zaštitu koju mu pruža Gorilla Glass 5, ovaj uređaj je još čvršći i manje sklon grebanju.

Imerzivan zvuk na dlanu pruža prostorni doživljaj za koji nije potreban studio. Uronite u radnju filma, energiju pjesme ili videa uz Dolby Atmos koji svaku notu obogaćuje detaljima i jasnoćom. Tu je i Game Booster aplikacija koja vam daje prednost u igri kako biste pobijedili. Game Booster prati vaš igrački šablon i vrši optimizaciju baterije, temperature i memorije uređaja, dok istovremeno blokira pozadinske aktivnosti i notifikacije kako vam ne bi skretali pažnju.

mjesto

Posjetite nas

Sarajevska 24, Bihać, USK Bosna i Hercegovina

teh_podrska_info

Info centar 24/7

Besplatni info: 080 030 813

Telefonski broj: 037 961 000

email

E-mail

podrska@miss.net.ba

bs_BA
X