Samsung GALAXY A33 5G

Display 6,4”
Rezolucija 1080 x 2408 p
OS Android 12
Procesor Octa-Core
RAM 6 GB
Memorija 128 GB
Kamera           48MP+8+5+2/13MP (OIS)
Baterija 5000 mAh
Garancija 24 mjeseca

 

U svim MISS.NET paketima !

Mogućnost plaćanja u ratama:

RATA: 38,46 KM

PDV: 117,69 KM

PERIOD: 18 mjeseci

Cijena

810,00 KM

Kategorija,
Compare

Opis proizvoda

Samsung Galaxy A33 je izuzetno kvalitetan i pouzdan pametni telefon u srednjoj cjenovnoj klasi koji će odgovoriti i potrebama nešto zahtjevnijih korisnika. Proizveden je u proljeće 2022. godine i na naše tržište je stigao već početkom maja. Naglašeno kompaktnog izgleda i elegantnog dizajna ovo je vrlo lijep uređaj sa nekoliko veoma istaknutih kvaliteta. Prije svega to su Super AMOLED ekran, Quad kamera i baterija kapaciteta 5000 mAh koja uređaju obezbjeđuje autonomiju dužu od dana čak i pri njegovom najintenzivnijem korišćenju.

Galaxy A33 je upakovan u lijepo oblikovano kućište od najkvalitetnije i fino obrađene plastike od koje je izrađen i bočni obrub. Uređaj je sprijeda zaštićen visokokvalitetnim zaštitnim staklom Gorilla Glass 5. Super AMOLED ekran je dijagonale 6.4 inča i nudi prikaz u rezoluciji 1080×2400 piksela impozantne gustine od 411 ppi. Sve to ukazuje na činjenicu da će vidljivost sadržaja na ekranu biti dobra i na otvorenoj sunčevoj svjetlosti. Fluidnost video sadržaja između ostalog omogućava i stopa osvježenja od 90 Hz.

Da je riječ o ozbiljnom uređaju velike snage dokazuje i njegov čipset. Pokreće ga Exynos 1280 procesor sa 8 jezgri izrađen u naprednoj 5-nanometarskoj tehnologiji. Grafički čip Mali-G68 je takođe zavidnog kvaliteta, pa tako čipset u kombinaciji sa velikom radnom memorijom ovog telefona osigurava istinski visoke performanse. Velika je, takođe, i interna memorija, a može i dodatno da se proširi putem micro SDXC kartica.

Glavna Quad kamera na ovom telefonu je možda i najjači njegov adut budući da omogućava snimke profi kvaliteta. Takve performanse obezbjeđuju glavni široki senzor od 48 MP i ultraširoki senzor od 8 MP, uz odličnu podršku macro senzora i senzora dubine od po 2 MP. Video zapisi u 4K rezoluciji i jasne i čiste fotografije čak i u uslovima nešto lošije osvijetljenosti zadovoljiće potrebe i zahtjevnijih korisnika kojima je kvalitet kamera telefona na prvom mjestu. Selfie kamera ima nešto skromnije specifikacije, ali joj je kvalitet na takvom nivou da će bez problema ispuniti sve što se od takve kamere očekuje.

Sve u svemu, Galaxy A33 je prilično moćan i privlačan pametni telefon. Ima sve što se danas očekuje od jednog ovakvog uređaja koji će dugo i pouzdano ispunjavati s lakoćom sve uobičajene svakodnevne zadatke koji mu budu zadati. Telefon ima GPS, NFC čip za beskontaktna plaćanja, kao i punjač koji bateriju puni velikom brzinom od 25 W. Opremljen je i moćnim stereo zvučnicima i mnogim drugim korisnim funkcijama i dodacima koji mu dodatno podižu kvalitet.

mjesto

Posjetite nas

Sarajevska 24, Bihać, USK Bosna i Hercegovina

teh_podrska_info

Info centar 24/7

Besplatni info: 080 030 813

Telefonski broj: 037 961 000

email

E-mail

podrska@miss.net.ba

bs_BA
X