Samsung GALAXY A04s

Display 6,5”
Rezolucija 720 x 1600 p
OS Android 12
Procesor Octa-Core
RAM 4 GB
Memorija 64 GB
Kamera           50MP+2+2/5MP
Baterija 5000 mAh
Garancija 24 mjeseca

 

U svim MISS.NET paketima !

Mogućnost plaćanja u ratama:

RATA: 19,47 KM

PDV: 59,57 KM

PERIOD: 18 mjeseci

Cijena

410,00 KM

Kategorija,
Compare

Opis proizvoda

Samsung Galaxy A04s je pristupačan budžetski telefon vrlo kvalitetnih specifikacija koji je na naše tržište stigao krajem septembra 2022. godine. Nema sumnje da su mu najjači aduti izuzetno jaka baterija kapaciteta 5000 mAh i odlična Triple kamera značajno velikih mogućnosti. Međutim, i čipset ovog atraktivnog uređaja govori da je u najnižu cjenovnu klasu smartfona početkom jeseni 2022. sitgao novi kvalitet, a to potvrđuje i njegov NFC čip za beskontaktna plaćanja.

Galaxy A04s upakovan je u veoma fino dizajnirano kućište od plastike, dok je prednja strana pokrivena staklom. Ram telefona je takođe plastični, ali veoma precizno i fino obrađen što poboljšava ergonomiju cijelog uređaja. PLS LCD ekran je dijagonale 6.5 inča i nudi prikaz u nešto skromnijoj rezoluciji od 720×1600 piksela, prosječne gustine 270 ppi. S osvjetljenjem do 400 nita i stopom osvježavanja od 90 Hz pruža kvalitet koji je još prilično rijedak u najnižoj cjenovnoj klasi.

Pomenuti čipset je Exynos 850 sa 8 jezgri, izrađen u više nego solidnoj 8-nanometarskoj tehnologiji. Pruža sasvim dovoljno snage za brze svakodnevne operacije i garantuje pouzdanost uređaja za najpozitivnija iskustva prosječnih korisnika. U kombinaciji sa solidnom snagom radne memorije obezbjeđuje zaista odlične performanse za ovako pristupačan uređaj. Čak je i grafika podržana graffičkim čipom provjerenog kvaliteta kakav je Mali-G52, iako je jasno da su mu dometi ograničenih mogućnosti. To, međutim, ne predstavlja nikakav problem za ovaj tip smartfona namijenjen širokim masama za njihove svakodnevne aktivnosti, prvenstveno na internetu i u pokretu.

Najistaknutiji element Galaxy A04s modela je njegova Triple kamera sa širokim senzorom od 50 MP, te macro senzorom i senzorom dubine od po 2 MP. Ova kamera, sa okomito poredanim senzorima na poleđini uređaja ima odlične performanse za snimanje na dobrom prirodnom svjetlu. Međutim, kvalitet opada kako pada mrak, ali ne toliko da bi iznevjerio korisnička očekivanja. Drugim riječima, noćni snimci su itekako mogući, ali ne bez šuma na fotografijama. Ukupno gledano, kamere ovog telefona će savršeno poslužiti za aktivnosti na društvenim mrežama, kao i za privatne kolekcije fotografija i video zapisa. Sličnog kvaliteta, ali nešto drugačijih mogućnosti je i selfie kamera od 5 MP, smještena u vrhu ekrana, u modulu u obliku kapljice.

Samsung Galaxy A04s je, najkraće rečeno, izuzetan smartfon s obzirom na to da pruža pouzdan kvalitet koji uveliko nadilazi njegovu maloprodjanu cijenu. Odlikuje ga odlična povezivost, ima veoma privlačan dizajn, a ima i NFC čip što je još rijetkost u ovoj cjenovnoj klasi. Ima i niz drugih korisnih funkcija koje upotpunjavaju sveukupni kvalitet uređaja i garantuju odlično korisničko iskustvo.

mjesto

Posjetite nas

Sarajevska 24, Bihać, USK Bosna i Hercegovina

teh_podrska_info

Info centar 24/7

Besplatni info: 080 030 813

Telefonski broj: 037 961 000

email

E-mail

podrska@miss.net.ba

bs_BA
X