MISSNET KORISNIČKA PODRŠKA PRIVATNIM KORISNICIMA

Česta pitanja i odgovori

Televizija

Uvjet za korištenje analogno/digitalne televizije jeste tehnička mogućnost priključka na našu infrastrukturnu mrežu. Ako postoji ista, našu uslugu možete koristiti putem tehnologija: kablovska, optička mreža

Za provjeru tehničke mogućnosti priključka možete nazvati besplatni korisnički telefon 080 030 813, popuniti elektronski obrazac Informacije, na našoj web stranici ili možete doći lično u našu poslovnicu.

Internet

Možete odabrati pakete kablovskog i optičkog interneta sa brzinama od 50/5 Mbps do 400/25 Mbps. Pakete i cjenovnik možete pronaći na našoj web stranici sa detaljima vezanih za uslugu.

Kada korisnik odabere željenu opciju Internet paketa, u skladu sa cjenovnikom, korisnik dobija na korištenje modem u skladu sa istim.

Telefonija

U cijenu mjesečne pretplate uključen je neograničen broj minuta unutar mreže MISS.NET.

Najjeftinija pretplata sa BESPLATNIM pozivima fiksnih brojeva telefona u BiH. Mjesečna pretplata iznosi 6,00 KM. Prvi priključak 1,00 KM, a i drugi priključak na istoj lokaciji 1,00 KM.

Općenito

Da postanete korisnik MissNet usluga potrebno je zasnovati korisnički odnos, a isti se zasniva podnošenjem Zahtjeva/Prijave, odnosno zaključivanjem Ugovora o priključenju na kablovski sistem MISS.NET.

Korisnički Ugovor se potpisuje na neodređeno vrijeme (kablovska televizija i internet) ukoliko korisnik ima vlastitu opremu (modem) i/ili ukoliko korisnik plaća najam modema mjesečno.

GLEDAJTE TELEVIZIJU, SURFAJTE INTERNETOM I RAZGOVARAJTE PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA

Budite KORISNIK naših usluga

  Informacije

  Interesuju Vas naše usluge ? Pošaljite upit.

  Korištenjem ovog obrasca prihvatate spremanje Vaših podataka.

  mjesto

  Posjetite nas

  Sarajevska 24, Bihać, USK Bosna i Hercegovina

  teh_podrska_info

  Info centar 24/7

  Besplatni info: 080 030 813

  Telefonski broj: 037 961 000

  email

  E-mail

  podrska@miss.net.ba

  en_US
  X